تعداد بازدید از صفحه در هفته گذشته

۱۳۹۰/۲/۲۹

سانسور سخنان تند باراک اوباما و حمایت او از مردم ایران توسط صدای آمریکا!؟


امروز وب سایت صدای آمریکا ضمن خلاصه نمودن سخنرانی‌ باراک اوباما، بخشهای مهمی‌ از سخنرانی‌ او را که از مردم ایران دفاع کرده بود، از قلم انداخت!!!

خلاصه صدای آمریکا ۴ خط و رادیو فردا ۲۰ خط!!!!
کلا صدای آمریکا، کلمه ایران را در این گزارش بکار نبرده و سانسور کرده!!!!!!!!!!!!!!!!

 گزارش این خبر را از رادیو فردا  و صدای آمریکا  دنبال و مقایسه می‌کنیم:



اوباما: دگرگونی ها در خاورمیانه و شمال آفریقا خارق العاده است


عکس از: AP

شبکه های اجتماعی

باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا از «دگرگونی خارق العاده» در خاورمیانه و شمال آفریقا استقبال کرده است، اما می گوید کشورهای زیادی با خشونت به درخواست های مردم برای تغییر پاسخ داده اند.
آقای اوباما که روز پنجشنبه در وزارت امور خارجه سخن می گفت، اظهار داشت لیبی بهترین نمونه است که در آنجا معمر قذافی جنگی را علیه مردم خود آغاز کرد. وی افزود اگر آمریکا و متحدانش وارد عمل نمی شدند، هزاران نفر کشته شده بودند.
رییس جمهوری آمریکا گفت سوریه نیز «راه قتل و بازداشتهای جمعی» را بر گزیده است. آقای اوباما از بشار اسد، رییس جمهوری سوریه خواست یا انتقال به سوی دمکراسی را رهبری کند یا «از سر راه کنار برود.» او از دولت سوریه خواست تیراندازی به سوی معترضان را متوقف کند، اجازه دهد اعتراضات صلحجویانه برگزار شود و به بازداشت های ناعادلانه پایان بخشد.
آقای اوباما یادآور شد که برای شش ماه، جهان شاهد «دگرگونی خارق العاده ای» در خاورمیانه وشمال آفریقا بوده است. وی گفت تا کنون دو رهبر برکنار شده اند و در حالی که مردم برای حقوق اساسی خود به پا می خیزند، ممکن است رهبران بیشتری برکنار شوند.
پرزیدنت اوباما در ادامه افزود سیاست آمریکا این خواهد بود که اصلاحات را در سراسر منطقه پیش ببرد و از انتقال به سوی دمکراسی حمایت کند. او گفت این تلاش در مصر و تونس آغاز می شود.
آقای اوباما همچنین گفت فوریت برقراری صلح بین اسراییل و فلسطینیان از همیشه بیشتر است . او قرار است روز جمعه در کاخ سفید با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل ملاقات کند.
رییس جمهوری آمریکا گفت پس از سال ها جنگ علیه القاعده و گروه های وابستگان آن، ایالات متحده با کشتن اسامه بن لادن در حمله به پاکستان، «ضربه ای عظیم» بر تندروها وارد آورد. او گفت رهبر القاعده یک شهید نبود، یک «قاتل گروهی» بود.
آقای اوباما یک سلسله طرح های مالی را برای حمایت از نوسازی اقتصادی، اصلاحات و ثبات در مصر و تونس پیشنهاد کرد. کاخ سفید یک وام یک میلیارد دلاری برای کاهش فشار وام ها و سرمایه گذاری، و یک میلیارد دلار دیگر وام های تضمینی برای دو کشور اعلام می کند.
رییس جمهوری آمریکا در حالی سخن می گوید که مناقشات خشن تر در لیبی، یمن، سوریه و نقاط دیگر، بر انقلاب های تونس و مصر سایه افکنده است.
مشاور امنیت ملی پرزیدنت اوباما روز چهارشنبه بر فشار بر علی عبدالله صالح، رییس جمهوری یمن افزود و او را تشویق کرد بی درنگ برای انتقال قدرت عمل کند.

جهان

اوباما: نخستين تظاهرات مسالمت آميز در منطقه درخيابان های تهران بود


۱۳۹۰/۰۲/۲۹
 باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، روز پنجشنبه راهبردهای جدید ایالات متحده در خاورمیانه را با توجه به خیزشهای مردمی در کشورهای منطقه، تشریح کرد. آقای اوباما  با اشاره به اعتراضات در ایران گفت، بياد داشته باشيم که نخستين تظاهرات مسالمت آميز در خيابان های تهران بود.

پیش از سخنرانی باراک اوباما،  هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا صحبت کرد و بر نقش مهم دستگاه دیپلماسی ایالات متحده در جریان خیزش های منطقه خاورمیانه و شمال افریقا تاکید کرد.

باراک اوباما در اين سخنرانی به تحريم های آمريکا عليه حکومت بشار اسد به دليل سرکوب معترضان در سوريه و کمک های اقتصادی به کشورهايی چون مصر و تونس اشاره کرد.

باراک اوباما در سخنرانی خود به آغاز خیزش مردمی در تونس در شش ماه پیش پرداخت و  گفت هم اینک «نسل تازه ای» در این منطقه نضج گرفته است.

باراک اوباما در بخشی از سخنرانی خود به  سرکوب اعتراضات در سوريه پرداخت و گفت: «مردم سوريه شجاعت خودشان را برای مطالبه گذار به دمکراسی نشان داده اند. بشار اسد هم اکنون با يک گزينه مواجه است: او می تواند هدايت گذار را برعهده بگيرد، يا از مقابل اين راه کنار برود.»
رييس جمهوری آمريکا اضافه کرد:«حکومت سوريه می بايست شليک به تظاهر کنندگان را متوقف کند و اجازه برگزاری تظاهرات مسالمت آميز را بدهد، زندانيان سياسی را آزاد کند و به بازداشت های ناعادلانه پايان دهد، اجازه دهد کمک های انساندوستانه به مناطق چون درعا برسد، و گفت وگوی جدی برای پيشبرد گذار دمکراتيک را آغاز کند.در غير اين صورت بشار اسد و حکومت او همچنان با چالش هايی از داخل مواجه خواهد بود و در عرصه بين المللی نیز منزوی خواهد شد. »

 باراک اوباما در ادامه  گفت:«تاکنون، حکومت سوريه دنباله رو اقدامات متحد خود، ايران، بوده است و در صدد است تا تاکتيک های سرکوب را از  تهران کمک بگيرد. اين صحبت از دو رويی حکومت ايران است؛ آنها از حقوق تظاهر کنندگان درديگر کشورها دفاع می کنند ولی مردم خود را سرکوب می کنند. بگذار بياد داشته باشيم که نخستين تظاهرات مسالمت آميز در خيابان های تهران بود، جايی که حکومت وحشيانه زنان و مردان را مورد تعرض قرار داد و مردم بی گناه را به زندان انداخت.  ما هنوز پژواک شعارهای مردم بر روی پشت بام های تهران را می شنويم. تصوير جان دادن زنی جوان درخيابان همچنان در حافظه ماست.»

 اشاره باراک اوباما به صحنه کشته شدن ندا آقا سلطان در جریان تظاهرات اعتراضی در خیابان های تهران است.  به گفته مخالفان در جریان اعتراضات به نتیجه انتخابات در ایران در سال ۱۳۸۸ دهها نفر کشته شدند. مقامات انتظامی ایران نیز گفتند در جریان این اعتراضات بیش از چهار هزار نفر را بازداشت کردند.

رییس جمهوری آمریکا  در ادامه تصریح کرد:«ما  همچنان بر مستحق بودن مردم ايران برای دستيابی به حقوق جهانشمول تاکيد خواهيم کرد و حکومت قادر نخواهد بود آرمان های آنها را بين ببرد.»
خلاصه صدای آمریکا ۴ خط و رادیو فردا ۲۰ خط!!!!


۱ نظر:

  1. با سلام و عرض خسته نباشید
    من از طریق سایت بالاترین با سایت شما آشنا شدم
    من خیلی وقته دنبال دعوتنامه بالاترین میگردم اما گیر نمیارم
    اگه شما دارید ممنون میشم واسم بفرستید
    python.pmf@gmail.com
    انشالا جبران میکنم

    پاسخحذف